Εξουσιοδοτημένοι Χρήστες (Μέλη)

Σύνδεση Διαχειριστή

Επισκέψεις

146504
ΣήμεραΣήμερα19
ΧτεςΧτες40
Αυτή τη βδομάδαΑυτή τη βδομάδα91
Αυτό το μήναΑυτό το μήνα738
ΣύνολοΣύνολο146504
IP διεύθυνση:54.144.29.233
Μέλη 0
Επισκέπτες 15

Δήμος Ηρακλείου | Τελευταία Νέα

Δήμος Ηρακλείου | Τελευταία Νέα
 1. Σε εκδήλωση για τους πρόσφυγες ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Κρήτης και Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός

  Στην εκδήλωση που διοργάνωσαν η Αναπτυξιακή Ηρακλείου και η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ το βράδυ της Παρασκευής 18 Αυγούστου στο Χουδέτσι,  παρευρέθηκε ο πρόεδρος της ΠΕΔ Κρήτης και Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.

 2. 200.000 ευρώ στο Δήμο Ηρακλείου από το Υπουργείο Εσωτερικών

  Έκτακτες οικονομικές ενισχύσεις ύψους 350.000 ευρώ στους Δήμους Ηρακλείου, Νομού Ηρακλείου (ευρώ 200.000) και Γεωργίου Καραϊσκάκη, Νομού Άρτας (ευρώ 150.000), αποκλειστικά για την επιδιόρθωση ζημιών που προκλήθηκαν στα δίκτυα και τις υποδομές των Δήμων, λόγω των φυσικών καταστροφών από την κακοκαιρία, με χρέωση του λογαριασμού του ΥΠΕΣ από το έργο «Πρόγραμμα πρόληψης και αντιμετώπισης ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες στους Ο.Τ.Α. Α’ και Β’ βαθμού της χώρας», που τηρείται στο  Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, ενέκρινε ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Πάνος Σκουρλέτης. 

 3. Συνέντευξη τύπου για το 3ο Φεστιβάλ «Κρήτη, μια ιστορία, 5+1 πολιτισμοί»

  Συνέντευξη τύπου για το 3ο Φεστιβάλ «Κρήτη, μια ιστορία, 5+1 πολιτισμοί» του Δήμου Ηρακλείου, θα παραχωρήσει την Τετάρτη 23 Αυγούστου η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Αριστέα Πλεύρη.

 4. Προκήρυξη για προσληψη διδακτικού προσωπικού στο ωδείο Δήμου Ηρακλείου
 5. Κυνηγετική Περίοδος 2017-2018

  Σύμφωνα με το υπ' Αριθμ. 6520/17-8-2017 έγγραφο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης καθορίζονται οι όροι και οι προϋποθέσεις της κυνηγετικής περιόδου 2017-2018 από 20 Αυγούστου 2017 έως 28 Φεβρουαρίου 2018 και επιτρέπεται το κυνήγι των παρακάτω θηραμάτων, κατά τρόπο και χρόνο στην Περιφερειακή ενότητα Ηρακλείου ως εξής:

 6. Ασθένειες - εχθροί αμπελιού αυτή την περίοδο

  Το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών και Ποιοτικού Ελέγχου του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων εξέδωσε γεωργική προειδοποίηση η οποία αναφέρεται στους εχθρούς και τις ασθένειες που απειλούν ή προσβάλλουν τα αμπέλια την περίοδο που διανύουμε, καθώς και τους τρόπους αντιμετώπισης τους. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών και Ποιοτικού Ελέγχου Ηρακλείου, κ. Νίκο Μπαγκή, τηλέφωνο 2810224948.

 7. Σύσκεψη για τον έλεγχο της ηλεκτρονικής σήμανσης σε δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

  Σύσκεψη με θέμα τον έλεγχο της ηλεκτρονικής σήμανσης σε δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς, θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 22 Αυγούστου 2017. Τη σύσκεψη συγκαλεί ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης Ηρακλείου κ. Πέτρος Ινιωτάκης και έχουν κληθεί να συμμετάσχουν εκπρόσωποι της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας, της ΕΛΑΣ και της Δημοτικής Αστυνομίας.

 8. Συλλογή προσφορών για την παροχή κτηνιατρικών υπηρεσιών

  Ο ∆ήµος Ηρακλείου ανακοινώνει ότι θα προβεί στην συλλογή προσφορών για την παροχή κτηνιατρικών υπηρεσιών και καλεί τους ενδιαφερόµενους να καταθέσουν τις σχετικές κλειστές προσφορές.

 9. Δολωματικός ψεκασμός δακοκτονίας στις Τ.Κ. Βασιλειές, Καλλιθέα, Σκαλάνι, Πρ. Ηλία, Κυπαρίσσι, Ρουκάνι (Καρκαδιώτισσα, Καλού)

  Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με ενημερωτικό σημείωμα της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, το Σάββατο 19 Αυγούστου 2017 ξεκίνησε τοπικός δολωματικός ψεκασμός στις Τ.Κ. Βασιλειές, Καλλιθέα, Σκαλάνι, Πρ. Ηλία, Κυπαρίσσι, Ρουκάνι (Καρκαδιώτισσα, Καλού) με την προϋπόθεση των κατάλληλων καιρικών συνθηκών.

 10. Προκήρυξη του Υπουργείου Υγείας για τις ΤΟ.Μ.Υ.

  Ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τη συμμετοχή τους στη Προκήρυξη του Υπουργείου Υγείας, αναφορικά με τη στελέχωση των υπό ίδρυση Τοπικών Μονάδων Υγείας (ΤΟ.Μ.Υ.). Η συγκεκριμένη προκήρυξη περιλαμβάνει 2.868 θέσεις εργασίας, ιατρικού και μη προσωπικού, με τις οποίες θα στελεχωθούν οι Το.Μ.Υ., οι οποίες θα συμβάλλουν αποφασιστικά στην άμεση αναβάθμιση του Εθνικού Συστήματος Υγείας και ιδιαίτερα της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.

 11. Συνάντηση Προέδρου της ΠΕΔ Κρήτης και Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού με τον εκπρόσωπο της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ

  Συνάντηση με τον εκπρόσωπο της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για το θέμα των Προσφύγων στην Ελλάδα Philippe Leclerc είχε το μεσημέρι της Παρασκευής 18 Αυγούστου, ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Κρήτης και Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.

 12. Διαγωνισμός για χρώματα και λοιπά υλικά
 13. Διακήρυξη Συνοπτικού Διαγωνισμού Ξυλείας
 14. Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου της 21/8/2017
 15. Προμήθεια οργάνων παιδικής χαράς (ΑΜΕΑ)

  Ο Δήμος Ηρακλείου ανακοινώνει ότι θα προβεί «ΣΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ  ΟΡΓΑΝΩΝ ΠΑIΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ (ΑΜΕΑ) από το έργο αυτεπιστασίας με τίτλο : ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ A/ΘΜΙΑΣ & Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ μετά από συλλογή προσφορών,  και καλεί τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν  σχετικές κλειστές  προσφορές

 16. Διακήρυξη διαγωνισμού:«Επιδιόρθωση αρμών διαστολής στις δυτικές κερκίδες του Παγκ. Σταδίου»

  Ο πρόεδρος της Ανάπτυξης Αθλητισμού Ηρακλείου ΑΕ ΟΤΑ διακηρύσσει την προκήρυξη με συνοπτικό διαγωνισμό επιλογή αναδόχου για τη διενέργεια της υπηρεσίας με αντικείμενο «Επιδιόρθωση αρμών διαστολή στις δυτικές κερκίδες του Παγκρήτιου Σταδίου» για τις ανάγκες αναβάθμισης του εξοπλισμού του Παγκρητίου Σταδίου.

 17. Διακήρυξη διαγωνισμού:«Επαναφορτιζόμενων Μπαταριών για τα Ηλεκτροκίνητα οχήματα των Δημοτικών Αθλητικών Κέντρων Ηρακλείου»

  Ο Πρόεδρος της ¨ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΕ ΟΤΑ¨ λαμβάνοντας υπόψη την απόφαση 43/2017 του Διοικητικού Συμβουλίου της Α.Α.Η, διακηρύσσει ότι εκτίθεται ανοικτό διαγωνισμό και με κριτήριο την προσφερόμενη έκπτωση επί της τιμής για την προμήθεια «Επαναφορτιζόμενων Μπαταριών για τα Ηλεκτροκίνητα οχήματα των Δημοτικών Αθλητικών Κέντρων Ηρακλείου».

 18. Οδηγίες για την πρόληψη της μόλυνσης εργαζομένων στον αγροτικό τομέα από τον ιό του Δυτικού Νείλου

  Το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης εξέδωσε και η Δ/νση Προγραμματισμού και Συντονισμού Επιθεώρησης Ασφάλειας και Υγείας στην εργασία, εξέδωσε οδηγό για την πρόληψη της μόλυνσης εργαζομένων από το ιό του Δυτικού Νείλου.

 19. Ασθένειες - εχθροί αμπελιού αυτή την περίοδο

  Το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών και Ποιοτικού Ελέγχου του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων εξέδωσε γεωργική προειδοποίηση η οποία αναφέρεται στους εχθρούς και τις ασθένειες που απειλούν ή προσβάλλουν τα αμπέλια την περίοδο που διανύουμε, καθώς και τους τρόπους αντιμετώπισης τους. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών και Ποιοτικού Ελέγχου Ηρακλείου, κ. Νίκο Μπαγκή, τηλέφωνο 2810224948.

 20. Προμήθεια ενός (1) επιβατικού αυτοκινήτου το οποίο θα καλύψει τις ανάγκες της Δημοτικής Αστυνομίας

  Ο Δήμος Ηρακλείου Κρήτης με διεύθυνση Αγ. Τίτου 1 τηλ.   2813-409000 fax 2810-229207  Τ.Κ. προκηρύσσει συνοπτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει της βέλτιστης  σχέσης ποιότητας - τιμής   προϋπολογισμού δαπάνης (Ολογράφως/ αριθμητικά) δέκα οκτώ χιλιάδων 18.000,00 ευρώ  (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 24%). Το αντικείμενο της δημόσιας σύμβασης είναι η προμήθεια  Ενός (1) επιβατικού αυτοκινήτου, το οποίο θα καλύψει τις ανάγκες, της Δημοτικής Αστυνομίας.  

 21. Διακήρυξη Διαγωνισμού Ξύλινων οικίσκων
 22. Άρχισε η προπώληση των εισιτηρίων για την παράσταση «ΑΛΚΗΣΤΗ» του Εθνικού Θεάτρου

  Ανακοινώνεται ότι η προπώληση των εισιτηρίων για την παράσταση του έργου του Ευριπίδη «ΑΛΚΗΣΤΗ» του Εθνικού Θεάτρου την 21η Αυγούστου στο Κηποθέατρο «Ν. Καζαντζάκης» έχει ήδη αρχίσει με online αγορά θέσεων από τα Ticket services και Public.

 23. Ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός στο ετήσιο μνημόσυνο των Εκτελεσθέντων του Σοκαρά

  Στο ετήσιο μνημόσυνο για τους 27 μάρτυρες , κατοίκους του Σοκαρά,  που εκτελέσθηκαν από τα γερμανικά στρατεύματα στις 17 Αυγούστου του 1944, παρευρέθηκε το πρωί της Πέμπτης ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Κρήτης και Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός. 

 24. Προμήθεια ενός απορριμματοφόρου μέχρι 10m3 και ενός απορριμματοφόρου μέχρι 6m3

  .Ο Δήμος Ηρακλείου Κρήτης με διεύθυνση Αγ. Τίτου 1 τηλ. 2813409000 fax 2810229207  Τ.Κ. 71202 προκηρύσσει Ηλεκτρονικό Δημόσιο διαγωνισμό  για την «Προμήθεια ενός απορριμματοφόρου μέχρι 10m3 και ενός απορριμματοφόρου μέχρι 6m3 » με  κριτήριο κατακύρωσης  τη συμφερότερη από οικονομική άποψη προσφορά, αποκλειστικά βάσει κριτηρίων

 25. Αλλαγές προβολών θερινού σινεμά «Βηθλεέμ»

  Οι προγραμματισμένες προβολές των ταινιών - ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ (A PLACE IN THE SUN) που θα πραγματοποιούνταν 31 Αυγούστου,01 και 02 Σεπτεμβρίου και ΧΑΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ (LOST IN PARIS) 07,08 και 09 Σεπτεμβρίου – δε θα προβληθούν λόγω ακύρωσης της προγραμματισμένης εξόδου στις Ελληνικές αίθουσες από τους επίσημους διανομείς. Οι προβολές αντικαθιστούνται με άλλες.

 26. Cinema On The Road σε Καρκαδιώτισσα και Καρτερό

  Συνεχίζει την περιοδεία του στις πλατείες, στις γειτονιές, στους οικισμούς του Δήμου Ηρακλείου το Cinema On The Road δίνοντας την ευκαιρία στους Ηρακλειώτες να απολαύσουν καλοκαιρινές βραδιές με καλό σινεμά, με τη συνεργασία της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού - Εθελοντισμού και της ΔΗΚΕΗ.  

 27. Το πρόγραμμα του 3ου Φεστιβάλ «Κρήτη, μια ιστορία 5+1 πολιτισμοί» του Δήμου Ηρακλείου

  Με ομιλία για την σχέση των Ελληνόφωνων της Καλαβρίας με την κρητική παράδοση στις 24 Αυγούστου και μεγάλη συναυλία της Λαϊκής Ορχήστρας Μίκη Θεοδωράκη στις 25 Αυγούστου, ξεκινάει το 3ο Φεστιβάλ «Κρήτη, μια ιστορία 5+1 πολιτισμοί» του Δήμου Ηρακλείου  Το Φεστιβάλ θα διαρκέσει μέχρι τις 19 Σεπτεμβρίου και περιλαμβάνει ποικίλες εκδηλώσεις, με στόχο την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου μας. 

 28. Διακήρυξη ανάδειξης αναδόχου για τη «Συντήρηση Εγκαταστάσεων Επεξεργασίας Λυμάτων της Κεντρικής Λαχαναγοράς Ηρακλείου»

  Ο Αντιδήμαρχος Ηρακλείου, προκηρύσσει συνοπτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, μόνο βάσει της τιμής, για την υπηρεσία «Συντήρηση Εγκαταστάσεων Επεξεργασίας Λυμάτων της Κεντρικής Λαχαναγοράς Ηρακλείου».

 29. Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 2ο Indoor Summer Sports Camp του Δήμου Ηρακλείου

  Με  αθλητικό «Κυνήγι Θησαυρού» και πολλά χαμόγελα και ευχές ολοκληρώθηκε το 2ο Indoor Summer Sports Camp που διοργάνωσαν η   Αντιδημαρχία Αθλητισμού του Δήμου Ηρακλείου και ο ΔΟΠΑΦΜΑΗ, στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο στα Δύο Αοράκια. 

 30. Ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός στην καλοκαιρινή συναυλία της Φιλαρμονικής του Δήμου

  Μια πολύ όμορφη βραδιά προσέφερε στο κοινό που γέμισε το Κηποθέατρο «Νίκος Καζαντζάκης» το βράδυ του Σαββάτου 12 Αυγούστου,  η Φιλαρμονική του Δήμου Ηρακλείου. Παρουσία και του Δημάρχου Βασίλη Λαμπρινού, η Φιλαρμονική, στην καλοκαιρινή της συναυλία, παρουσίασε ένα μεγάλο αφιέρωμα στο μιούζικαλ και την ελληνική οπερέτα και εισέπραξε στο φινάλε το ζεστό χειροκρότημα των θεατών. 

 31. Γ.Γ.Ι.Φ."Η κατάσταση των γυναικών στον πλανήτη στο πλαίσιο υλοποίησης των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης"

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

   

   Το διάστημα 10-19 Ιουλίου 2017 πραγματοποιήθηκε στην έδρα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη το «Πολιτικό Forum Υψηλού Επιπέδου για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη» υπό την αιγίδα του Οικονομικού και Κοινωνικού Συμβουλίου του ΟΗΕ. Το εν λόγω Forum αποτελεί την κεντρική πλατφόρμα των Ηνωμένων Εθνών για την παρακολούθηση και την αποτίμηση της προόδου σχετικά με τους συνολικά 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης (γνωστοί και ως «Ατζέντα 2030»).

   

 32. Γ.Γ.Ι.Φ.«Κομπλιμέντο ή Σεξουαλική Παρενόχληση;»

  Στείλτε την προσωπική σας ιστορία

  για να γίνει σποτάκι

   

  «Κομπλιμέντο ή σεξουαλική παρενόχληση; Τί ήταν αυτό τώρα;» αναρωτιούνται συχνά οι γυναίκες κατά την κοινωνική τους επαφή με έναν άντρα. Τις περισσότερες φορές πρόκειται για σεξουαλική παρενόχληση. Απλά, οι γυναίκες διστάζουν να το ομολογήσουν τόσο στον εαυτό τους, όσο και στον περίγυρό τους, διότι κυριαρχεί ο φόβος ότι θα χαρακτηρισθούν "τρελές" ή "υστερικές". Συνεπώς, σιωπούν. Κι ανέχονται συμπεριφορές που έχουν κάθε δικαίωμα να αρνηθούν.

 33. Πρόσκληση στο συνέδριο: Ο Νίκος Καζαντζάκης και η επίδραση του έργου του σε άλλους συγγραφείς

  Το Κέντρο Κρητικής Λογοτεχνίας, η Ορθόδοξος Ακαδημία Κρήτης και ο Δήμος Πλατανιά οργανώνουν, στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας, στο Κολυμπάρι Χανίων, στις 28, 29 και 30 Σεπτεμβρίου 2018, συνέδριο με θέμα « Ο Νίκος Καζαντζάκης και η επίδραση του έργου του σε άλλους συγγραφείς, σύγχρονους και μεταγενέστερούς του, στην Ελλάδα και την αλλοδαπή » και προσκαλούν τους ενδιαφερομένους να συμμετάσχουν με ανακοίνωση να στείλουν δήλωση συμμετοχής, στην ηλεκτρονική διεύθυνση kostasmoutzouris@hotmail.gr, μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2018.

 34. Συμμετοχή του «Διαβάζω για τους Άλλους» στην έκθεση βιβλίου στην Πλατεία Ελευθερίας

  Με ιδιαίτερο ενθουσιασμό οι συμπολίτες μας που επισκέφτηκαν την Πλατεία Ελευθερίας το απόγευμα της Τετάρτης 2 Αυγούστου 2017 συμμετείχαν στις δράσεις που διοργανώθηκαν από την ομάδα ηχογραφήσεων του Διαβάζω για τους άλλους στο πλαίσιο της Έκθεσης Βιβλίου 2017.

 35. Γενικός Δολωματικός ψεκασμός δακοκτονίας στην Δ.Ε. Παλιανής

  Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με ενημερωτικό σημείωμα της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, την Κυριακή 13 Αυγούστου 2017 θα ξεκινήσει γενικός δολωματικός ψεκασμός στις Τ.Κ. στις Τ.Κ. Αυγενικής, Βενεράτου, Σίβα και Κεράσια, με την προϋπόθεση των κατάλληλων καιρικών συνθηκών.

 36. Ασθένειες - εχθροί αμπελιού αυτή την περίοδο

  Το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών και Ποιοτικού Ελέγχου του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων εξέδωσε γεωργική προειδοποίηση η οποία αναφέρεται στους εχθρούς και τις ασθένειες που απειλούν ή προσβάλλουν τα αμπέλια την περίοδο που διανύουμε, καθώς και τους τρόπους αντιμετώπισης τους. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών και Ποιοτικού Ελέγχου Ηρακλείου, κ. Νίκο Μπαγκή, τηλέφωνο 2810224948.

 37. Συνάντηση Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού με τον πρόεδρο του ΟΦΗ

  Εθιμοτυπική συνάντηση με τον νέο πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Φώτη Τσάλο είχε το μεσημέρι της Πέμπτης 10 Αυγούστου ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός στο γραφείο του στην Λότζια. 

 38. Ανακοίνωση ΔΕΥΑΗ

  Λόγω διαρροής στον αγωγό των Μαλίων, θα πραγματοποιηθούν εργασίες αποκατάστασης,  από το πρωί της Παρασκευής 11 Αυγούστου μέχρι το μεσημέρι της ίδιας μέρας. 

 39. «Αφιέρωμα στο μιούζικαλ και στην ελληνική οπερέτα» από τη Φιλαρμονική του Δήμου Ηρακλείου

  Συναυλία της Φιλαρμονικής του Δήμου Ηρακλείου, «Αφιέρωμα στο μιούζικαλ και στην ελληνική οπερέτα», θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Αυγούστου στο Κηποθέατρο «Νίκος Καζαντζάκης», στις 21:30 με είσοδο ελεύθερη για το κοινό. 

 40. Cinema On The Road σε Κεράσα, Πυργού, Σταυράκια

  Έτσι, αύριο, Παρασκευή 11 Αυγούστου στις 21:00 το Cinema On The Road θα βρεθεί στο Δημοτικό Σχολείο στα Κεράσα με την ταινία ο «Διαιτητής» σε σκηνοθεσία  Paolo Zucca.

Copyright © 2017 7ο Γυμνάσιο Ηρακλείου Κρήτης. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το Joomla! είναι Ελεύθερο Λογισμικό που διατίθεται σύμφωνα με τη Γενική Δημόσια Άδεια Χρήσης GNU.