Κορωνοϊός - Covid19

Εξουσιοδοτημένοι Χρήστες (Μέλη)

Σύνδεση Διαχειριστή

Επισκέψεις

500791
ΣήμεραΣήμερα22
ΧτεςΧτες65
Αυτή τη βδομάδαΑυτή τη βδομάδα153
Αυτό το μήναΑυτό το μήνα1705
ΣύνολοΣύνολο500791
IP διεύθυνση:18.218.61.16
Μέλη 0
Επισκέπτες 1

Παρουσίαση από την ομάδα της εφημερίδας του σχολείου μας των τευχών του σχολικού έτους 2014-15 σε ημερίδα

Την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015 η ομάδα της εφημερίδας του σχολείου μας συμμετείχε στην ημερίδα μαθητικού εντύπου που έγινε στην αίθουσα Ανδρόγεω από τον Σύλλογο Νεανικής Δημοσιογραφίας ''Λευτέρης Δασκαλάκης''. Θέμα της ημερίδας ήταν ''Το σχολικό έντυπο στον νομό Ηρακλείου κατά τη σχολική χρονιά 2014-2015’’. Με ενδιαφέρον παρακολουθήσαμε την παρουσίαση των μαθητικών εντύπων που εκπονήθηκαν την προηγούμενη σχολική χρονιά από Γυμνάσια και Λύκεια του νομού μας. Εκπρόσωποι της εφημερίδας μας παρουσίασαν τα δύο τεύχη που εκδώσαμε το προηγούμενο σχολικό έτος, μίλησαν για τους θεματικούς άξονες του εντύπου, τα θέματα που πραγματεύτηκαν, τον τρόπο εργασίας και σύνταξης της εφημερίδας.

Ευχαριστούμε την Έλενα Αϊβαλιώτη, τη Σοφία Χριστοφοράκη και τη Νεφέλη Φαρσαράκη που παρουσίασαν τη δουλειά της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Η εφημερίδα μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και περιμένουμε  με ανυπομονησία την έναρξη του Παγκρήτιου Διαγωνισμού Δημοσιογραφικών Δεξιοτήτων για μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου στον οποίο παραδοσιακά λαμβάνουμε μέρος.



Copyright © 2024 7ο Γυμνάσιο Ηρακλείου Κρήτης. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το Joomla! είναι Ελεύθερο Λογισμικό που διατίθεται σύμφωνα με τη Γενική Δημόσια Άδεια Χρήσης GNU.