Κορωνοϊός - Covid19

Εξουσιοδοτημένοι Χρήστες (Μέλη)

Σύνδεση Διαχειριστή

Επισκέψεις

498968
ΣήμεραΣήμερα89
ΧτεςΧτες81
Αυτή τη βδομάδαΑυτή τη βδομάδα312
Αυτό το μήναΑυτό το μήνα1660
ΣύνολοΣύνολο498968
IP διεύθυνση:107.21.137.184
Μέλη 0
Επισκέπτες 1

Ενημέρωση για τη διεξαγωγή 2ης περιόδου εξετάσεων πιστοποίησης μαθητών της Δ/θμιας εκπαίδευσης στις ΤΠΕ

Η πράξη με τίτλο «Πιστοποίηση των Μαθητών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στις ΤΠΕ» χρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση και υλοποιείται στο Ε.Π. «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» στο πλαίσιο επίτευξης του στόχου για επιτάχυνση του ρυθμού ένταξης των τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Μέσα στο ευρύτερο περιβάλλον των δράσεων που εξυπηρετούν αυτό το στόχο (επιμόρφωση εκπαιδευτικών, ψηφιακές εκπαιδευτικές εφαρμογές, διαδραστικά συστήματα, ψηφιακό εκπαιδευτικό υλικό) εντάσσεται και ο ψηφιακός αλφαβητισμός των μαθητών ώστε να μπορούν να αξιοποιούν τις ΤΠΕ ως εργαλείο μάθησης.

Σε αυτό το πλαίσιο έχει προβλεφθεί ένα ανεξάρτητο σύστημα αξιολόγησης και πιστοποίησης των μαθητών για τις γνώσεις και ικανότητες που αποκτούν στις ΤΠΕ. Η πιστοποίηση μέσω ενός αντικειμενικού συστήματος αποτελεί μία αναγκαιότητα διότι οι γνώσεις και δεξιότητες σε ΤΠΕ αποτελούν σημαντικό εφόδιο τόσο για την μετέπειτα εκπαιδευτική πορεία όσο και για τη μελλοντική επαγγελματική σταδιοδρομία των μαθητών.

Για την επίτευξη των στόχων του έργου αναπτύσσεται υλικό και συστήματα αξιολόγησης – πιστοποίησης για μαθητές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε δύο επίπεδα:
α) για μαθητές Γυμνασίου και
β) για μαθητές Λυκείου

Για να δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση πατήστε εδώ.

Copyright © 2024 7ο Γυμνάσιο Ηρακλείου Κρήτης. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το Joomla! είναι Ελεύθερο Λογισμικό που διατίθεται σύμφωνα με τη Γενική Δημόσια Άδεια Χρήσης GNU.