Κορωνοϊός - Covid19

Εξουσιοδοτημένοι Χρήστες (Μέλη)

Σύνδεση Διαχειριστή

Επισκέψεις

498957
ΣήμεραΣήμερα78
ΧτεςΧτες81
Αυτή τη βδομάδαΑυτή τη βδομάδα301
Αυτό το μήναΑυτό το μήνα1649
ΣύνολοΣύνολο498957
IP διεύθυνση:54.88.179.12
Μέλη 0
Επισκέπτες 2

Εορτασμός 28ης Οκτωβρίου

Τη Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014 γιορτάστηκε στο σχολείο μας η εθνική επέτειος της 28ης Οκτωβρίου 1940. Στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων οι μαθητές παρακολούθησαν αποσπάσματα από βίντεο με θέμα το Έπος του Σαράντα και τους αγώνες των Ελλήνων κατά των Ιταλών και των Γερμανών. Ακόμη, άκουσαν αποσπάσματα από τους συμμαθητές τους για τα γεγονότα εκείνης της περιόδου και τα παιδιά της χορωδίας του σχολείου μας ερμήνευσαν με μεγάλη συγκίνηση τραγούδια εμπνευσμένα από τους αγώνες και τις θυσίες του ελληνικού λαού κατά τα χρόνια της Κατοχής.

Την οργάνωση της γιορτής ανέλαβαν οι καθηγητές κ. Δερμιτζάκη, κ. Τακτικάκη και κ. Μάρκος.

Μετά το πέρας της εορτής οι μαθητές συγκεντρώθηκαν στον χώρο της αυλής για την απονομή των αριστείων - βραβείων σε όσα παιδιά διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους στα μαθήματα κατά το προηγούμενο σχολικό έτος και την παράδοση της σημαίας στον σημαιοφόρο του σχολείου. Η διευθύντρια του σχολείου, κ. Μαρμαρέλη, μίλησε με λόγια θερμά για το εθνικό σύμβολο της χώρας μας, την ελληνική σημαία, τη σημασία της για εμάς τους Έλληνες καθώς και την ηθική υποχρέωση που έχουμε να την σεβόμαστε και να την τιμούμε.

Η διευθύντρια του σχολείου μας, οι υποδιευθυντές και ο Σύλλογος των διδασκόντων συγχαίρουν τους μαθητές που διακρίθηκαν και τους εύχονται καλή πρόοδο και τύχη καλή.

Copyright © 2024 7ο Γυμνάσιο Ηρακλείου Κρήτης. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το Joomla! είναι Ελεύθερο Λογισμικό που διατίθεται σύμφωνα με τη Γενική Δημόσια Άδεια Χρήσης GNU.