Κορωνοϊός - Covid19

Εξουσιοδοτημένοι Χρήστες (Μέλη)

Σύνδεση Διαχειριστή

Επισκέψεις

498947
ΣήμεραΣήμερα68
ΧτεςΧτες81
Αυτή τη βδομάδαΑυτή τη βδομάδα291
Αυτό το μήναΑυτό το μήνα1639
ΣύνολοΣύνολο498947
IP διεύθυνση:44.205.2.188
Μέλη 0
Επισκέπτες 1

Ευχές για τη νέα σχολική χρονιά και ενημέρωση για την έναρξη των συνεδριάσεων του Συλλόγου Γονέων και τη συνδρομή.

Λογότυπο

Αγαπητοί γονείς, καθηγητές και μαθητές σας ευχόμαστε μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά γεμάτη υγεία.

Στη συνεδρίαση του Συλλόγου μας στις 19/9/2014 αποφασίστηκε πως οι τακτικές συναντήσεις του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου θα γίνονται κάθε πρώτη Παρασκευή του μήνα στις 18:00 στο χώρο του σχολείου και έκτακτα όποτε χρειαστεί. Οι συνεδριάσεις θα είναι ανοικτές και όλα τα μέλη του Συλλόγου είναι ευπρόσδεκτα.

Τα μέλη του Δ.Σ επιθυμούν στενή συνεργασία μαζί σας, ώστε από κοινού να πετύχουμε την επίλυση των όποιων προβλημάτων και συνεπώς τη βελτίωση των συνθηκών λειτουργίας του Σχολείου μας.

Μη διστάζετε να επικοινωνείτε μαζί μας, να μας ενημερώνετε για τα προβλήματά σας, αλλά και να καταθέτετε δικές σας ιδέες και προτάσεις που υπηρετούν τον κοινό μας σκοπό.

Σας ενημερώνουμε πως η συνδρομή στο Σύλλογό μας είναι 10€ ανά οικογένεια όπως και πέρυσι. Σας παρακαλούμε να είστε συνεπείς στις οικονομικές υποχρεώσεις σας και να συμμετέχετε στις δραστηριότητες του Συλλόγου μας. Κατανοούμε πλήρως το οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο έχουν περιέλθει πολλές οικογένειες, γι’ αυτό και η συνδρομή είναι τόσο χαμηλή σε αντίθεση με παλαιότερες χρονιές. Η τακτική σας συνδρομή μας βοηθά να προγραμματίζουμε και να πραγματοποιούμε περισσότερα πράγματα προς όφελος του σχολείου και των μαθητών μας.

Για να δείτε το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης πατήστε εδώ.

Copyright © 2024 7ο Γυμνάσιο Ηρακλείου Κρήτης. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το Joomla! είναι Ελεύθερο Λογισμικό που διατίθεται σύμφωνα με τη Γενική Δημόσια Άδεια Χρήσης GNU.