Κορωνοϊός - Covid19

Εξουσιοδοτημένοι Χρήστες (Μέλη)

Σύνδεση Διαχειριστή

Επισκέψεις

500797
ΣήμεραΣήμερα28
ΧτεςΧτες65
Αυτή τη βδομάδαΑυτή τη βδομάδα159
Αυτό το μήναΑυτό το μήνα1711
ΣύνολοΣύνολο500797
IP διεύθυνση:18.191.5.239
Μέλη 0
Επισκέπτες 1

Εικονικό ταξίδι στο Μόναχο, Απρίλιος 2018

Οι μαθητές της Γ΄ τάξης πραγματοποίησαν στο μάθημα των Γερμανικών ένα εικονικό ταξίδι στο Μόναχο. Οι επισκέπτες της πόλης γνώρισαν διαφορετικές πτυχές της πόλης και του πολιτισμού της Βαυαρίας.
Είχαν οργανωθεί πέντε διαφορετικοί σταθμοί σύμφωνα με τη μέθοδο Stationenlernen. Οι μαθητές χωρισμένοι σε ομάδες ξεκίνησαν την περιήγησή τους στην πόλη.
 Με  τη βοήθεια του χάρτη της πόλης οι ταξιδιώτες προσανατολίζονται στην πόλη, αναγνωρίζουν τα αξιοθέατά της στον χάρτη και επιλέγουν ποια μουσεία θα ήθελαν να επισκεφτούν.
Στη συνέχεια, οι ταξιδιώτες γνωρίζουν τα κτίσματα της ''Αθήνας του Ίσαρ'', τα οποία κτίστηκαν από τον Λουδοβίκο Α', εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο τον θαυμασμό του για την Αθήνα της κλασικής εποχής. Οι βαυαροί αρχιτέκτονες της βασιλικής αυλής κλήθηκαν κι από τον πρίγκιπα Όθωνα (γιο του  Λουδοβίκου Α') να κατασκευάσουν στην Αθήνα νέα κτήρια για τις ανάγκες της νέας πρωτεύουσας.
Ο επόμενος σταθμός είναι ο ζωολογικός κήπος Hellabrun. Οι μαθητές προετοιμάζονται για την επίσκεψη  στον ζωολογικό κήπο, περιηγούνται σε αυτόν και παρατηρούν τα ζώα.
Στον σταθμό της Allianz Arena γνωρίζουν την ομάδα της Μπάγιερν Μονάχου και το γήπεδό της.
Ο τελευταίος σταθμός παρουσιάζει τον κατάλογο του Hofbräuhaus, ενός ιστορικού ζυθοποιείου στο Μόναχο. Οι μαθητές μυούνται στα διαφορετικά είδη λουκάνικου και μπύρας.
Το ταξίδι αυτό πρόσφερε μια μικρή γεύση από όσα μπορεί κάποιος να γνωρίσει και να θαυμάσει, όταν επισκεφτεί το Μόναχο.
Υπεύθυνη για την οργάνωση και την πραγματοποίηση της δράσης αυτής ήταν η καθηγήτρια των Γερμανικών του σχολείου μας, κ. Πηνελόπη Διαμαντάκου.

  • Εικονικό ταξίδι στο Μόναχο
  • Εικονικό ταξίδι στο Μόναχο
  • Εικονικό ταξίδι στο Μόναχο
  • Εικονικό ταξίδι στο Μόναχο
  • Εικονικό ταξίδι στο Μόναχο
  • Εικονικό ταξίδι στο Μόναχο
  • Εικονικό ταξίδι στο Μόναχο
Copyright © 2024 7ο Γυμνάσιο Ηρακλείου Κρήτης. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το Joomla! είναι Ελεύθερο Λογισμικό που διατίθεται σύμφωνα με τη Γενική Δημόσια Άδεια Χρήσης GNU.